search

Lahjakoodi-50

50,00 €
Sisältää alv:n

Mitä ostaa lahjaksi? Lahjakortin sijasta lahjakoodi? Lahjakoodi tai saldo ei vanhene. Toiminnoissa on saldon suojaus, uniikki koodi ja saldon muistutus.

Lahjakoodia ja saldoa on huoletonta käyttää koko perhe, teini, nuori ja vanhemmat. Rekisteröi ensin asiakastili.

Lahjakoodi lähetetään sähköisenä 24 h sisällä. Ks. lisätiedot kohdasta "Kuvaus"

Tuotteen räätälöinti

Tallenna muutokset, jotta ne voidaan ottaa mukaan tilaukseen. Jos et täytä kenttää "saajan nimi ja puhelinnumero", niin lahjakoodi lähetetään sen maksajalle.
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Määrä

 

Toimitusehdot.

Sähköinen lahjakoodi, jonka arvo on 50€, toimitetaan lahjan maksajalle tai saajalle 24h sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lahjakoodiin voidaan liittää viesti. Ilmoita saajan nimi, puhelinnumero sekä mahdollinen viesti oston yhteydessä. Jos jätät kentät tyhjäksi, lähetämme koodin maksajalle.

Sähköinen lahjakoodi käy maksuvälineeksi Laukkuleidi.fi verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin tuotteisiin lukuunottamatta lahjakoodituotteita. Saldoa ei tarvitse käyttää kerralla. Ostosten jälkeen jäljelle jäänyt saldo, jos pienempi kuin lahjakoodin arvo, pysyy aktivoituna kunnes se on käytetty kokonaan. Lahjakoodi ei vanhene. Toiminnoissa on saldon suojaus, uniikki koodi ja saldon muistutus. Rekisteröi ensin asiakastili.

Painettu lahjakortti tai onnittelukortti ovat tilattavissa vain pyynnöstä asiakaspalvelun kautta.

LAHJA
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.